Demo

Beleidsmaker

Hoeveel kinderen hebben we dit jaar weten te bereiken met ons programma voor beweegstimulatie? Hoeveel kinderen hebben overgewicht binnen onze doelgroep? Hoe verhouden zich de fysieke capaciteiten van onze doelgroep t.o.v. andere kinderen in Nederland? Hoe bewijs ik dat onze aanpak werkt?

Het SportKompas biedt je de mogelijkheid om op een overzichtelijke en eenduidige manier deze data te verzamelen. Het belangrijkste is dat diegene van wie je de data verzamelt er ook nog iets aan heeft. Stuur ons een bericht om een voorbeeld rapportage voor een beleidsmaker te ontvangen. 

Krijg inzicht in gezondheidsparameters als lengte, gewicht, vetpercentage en BMI. Bespaar geld door extra interventieprogramma’s specifiek op kinderen met (risico op) obesitas of motorische achterstand te kunnen inzetten. Stimuleer sportparticipatie, stuur meer kinderen richting de bestaande sociale structuren en creëer inzicht in het effect van beweegprogramma’s.

Help mee nog meer bewijs te verzamelen voor de toegevoegde waarde van beweegonderwijs in het basisonderwijs!

Natuurlijk kunnen wij vertellen over Het SportKompas, maar volgens ons kunnen anderen dat veel beter. Lees hieronder  een aantal testimonials en weet wat anderen van Het SportKompas vinden.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheid binnen jouw organisatie.