Demo
  • Home
  • Blog
  • Een applaus voor de Lekker Fitter! met Feyenoord spelers!  

Een applaus voor de Lekker Fitter! met Feyenoord spelers!  

Door: Op: 29-04-2015   In: Talent , Motorische ontwikkeling , Sociale ontwikkeling , Verbinden , Sportparticipatie , Meten is weten , Gezonde school , Gezondheid

Een applaus voor de toppers van Lekker Fitter! met Feyenoord! Ze hebben met zijn allen ontzettend enthousiast alle tests doorlopen met geweldige resultaten. Het was voor iedereen een erg leuke middag met veel positieve reacties van de spelers, ouders en vakleerkrachten lichamelijk opvoeding.

“Ik denk dat er bij mij basketbal uit gaat komen, omdat ik goed was in het dribbel parcours!” - Senna

Zoals je in één van onze eerdere blogs hebt kunnen lezen zijn wij onderdeel van het LekkerFitter met Feyenoord! Project.

In ‘Lekker Fitter! met Feyenoord’ wordt een geselecteerde groep kinderen en hun ouders gecoacht door professionals om een verantwoorde leefstijl te ontwikkelen, daarbij uiteraard gestimuleerd door de kracht en uitstraling van Feyenoord. De deelnemers worden 'speler' van Feyenoord.

Als derde groepsbijeenkomst van het programma gingen de spelers Het SportKompas uitvoeren. In totaal zijn er vijf groepsbijeenkomsten waarin ze veel verschillende activiteiten doen zoals een kind-ouder sportdag, Het SportKompas en een bezoek in de Kuip.

Nu was het tijd voor de derde groepsbijeenkomst. Hierin kregen de kinderen de kans om Het SportKompas uit te voeren en er zo achter te komen voor welke sporten zij aanleg hebben. Naast hele enthousiaste kinderen, waren er meerdere ouders die ook graag hun kracht, behendigheid en lenigheid getest wilde hebben!

De groepsbijeenkomst vond in de sporthal de Wielewaal plaats, gelegen in een prachtig stukje Rotterdam. De kinderen zullen bij de volgende groepsbijeenkomst hun persoonlijke SportKompas in handen krijgen en dus te horen krijgen voor welke sporten ze talent hebben. Maar eigenlijk wisten de meeste kinderen wel in welke sport ze het beste zullen zijn. Zo dacht Senna wel dat basketbal zijn sport is omdat hij erg goed in dribbelen is.  Weer anderen waren ervan overtuigd dat voetbal of boksen hun beste sport is.

Ook leuk om te vermelden, is dat we een interview hebben afgenomen met één van de deelnemers, in combinatie met een foto reportage. Dit zal binnenkort gepubliceerd worden door Zappsport. Stay tuned voor meer info hierover!