Demo

Make The Move Victory

Door: Op: 19-03-2015   In: Verbinden , Gezonde school , Gezondheid

JA! Het is ons gelukt! Alle inspanningen die we hebben geleverd tijdens de Make The Move maand van Alles is Gezondheid… zijn beloond, we zijn als winnaar uitgeroepen!!! Dit hadden we natuurlijk niet kunnen bereiken zonder al jullie support!

In 30 dagen tijd (van 9 februari tot 9 maart) hadden wij onszelf, als Make The Move Challenge, ten doel gesteld om 30 gemeentes / organisaties te bereiken en ten minsten met één hiervan een deal te sluiten. Daarnaast wilden we wekelijks een blogbericht over onze ontwikkelingen plaatsen en last but not least wilden we de nieuwe website lanceren!

Zoals gezegd, dit is allemaal gelukt! We hebben meer dan 30 gemeentes / organisaties bereikt en ook voor de komende weken staan nog een hoop gesprekken ingepland. We hebben een deal met de Feyenoord Foundation gesloten! (In onze volgende blog kun je alles lezen over onze deal met de Feyenoord Foundation). We hebben wekelijkse een geschreven en onze nieuwe website is online gegaan! Wat willen we nog meer?! 

Het was een drukke maand maar het was echt ontzettend leuk. We hebben erg veel goede gesprekken gevoerd met verschillende organisaties. Verder hebben we er ook ontzettend veel van geleerd en zijn wij onwijs trots op wat wij met het team gepresteerd hebben. Nu we Het SportKompas zo in het zonnetje hebben kunnen zetten, zien we met nog meer enthousiasme de toekomst tegemoet.

 

"Nogmaals ontzettend dank voor jullie hulp en support en we spreken elkaar snel! En een bijzonde dankwoord voor de organisatie van Alles is Gezondheid... die ons op een positieve manier heeft gestimuleerd om onze doelen te realiseren!"

 

Zie ook hier het enthousiaste bericht op de site van Alles is Gezondheid… inclusief een kort interview met Bart Poot:

http://www.allesisgezondheid.nl/nieuws/sportkompas-winnaar-van-make-move