Demo

Winst

Door: Op: 10-03-2015   In: Verbinden , Gezondheid

Dat was het dan. Het eind van de Make The Move maand. Een enerverende en enorm drukke maand. We hadden ons zelf aan het begin enorm hoge doelen gesteld, welke na de eerste week vrijwel onmogelijk leken. De doelen die we hadden gesteld waren: 1. In de Make The Move maand 30 gezondheidsorganisaties en gemeenten bereiken. 2. Met tenminste één bereikte organisatie een deal sluiten om met Het SportKompas aan de slag te gaan en 3. de  website HetSportKompas.nl lanceren. Soms blijkt dat wat aan het begin vrijwel onmogelijk lijkt toch kan lukken. Alle doelen hebben we behaald!! In dit blog een kort overzicht van de resultaten.

We hebben de ontwikkelingen tijdens en dankzij Make The Move berekent en overzichtelijk weergegeven in de grafieken. Het zijn super mooie gegevens waar wij heel trots op zijn! Via LinkedIn is er ruim 500 keer naar de blogs gekeken. Via Twitter hebben we bijna 40 nieuwe volgers en zijn onze tweets 43 keer geretweet. Ook op facebook hebben we ons gemiddelde bereik uitgebreid van 11 naar 137!

Deze maand heeft Het SportKompas veel gebracht. We hebben ontzettend veel mensen en organisaties kunnen bereiken. Buiten de uiteindelijke 35 (!) organisaties die we hebben bereikt. Zijn de mensen achter deze organisaties pas echt de winst die we hebben kunnen bereiken. De telefonische en fysieke gespreken die we hebben gehad waren fantastisch. Er zit zo veel passie bij de mensen die we gesproken hebben. Iedereen die we spraken kon een vurig betoog houden over het nut van een gezonde leefstijl voor jonge kinderen en was ontzettend betrokken bij het vinden van een oplossing voor kinderen die dit niet van huis uit meekrijgen. De komende maanden staat onze agenda BOMVOL! We reizen het hele land door van de noordelijke provincies tot de meest zuidelijke overal zijn we de komende tijd te vinden. #zinin!

Als social-enterprise is het voor ons natuurlijk niet klaar met praten. Wij zijn volledig onafhankelijk van giften, fondsen en externe financiering dus zal er ook verkocht moeten worden. Uiterst trots zijn we dan ook onze klus bij de FEYENOORD Foundation. Zij hebben een heel tof project waar zij 25 kinderen met overgewicht gaan helpen hun leefstijl te optimaliseren en hen te linken aan bestaande sportstructuren. Deze kinderen worden gedurende 10 weken Feyenoord speler. Wij gaan doormiddel van de test kinderen koppelen aan de sport(vereniging) die bij hen past. De data kan de organisatie gebruiken om te laten zien dat hun aanpak werkt!

En natuurlijk moet niet worden vergeten dat sinds vorige week maandag de nieuwe website online staat! Heb je al een kijkje genomen? Check: www.hetsportkompas.nl  

Dit hebben we natuurlijk niet alleen bereikt maar met veel hulp! Daarom willen we hierbij iedereen bedanken die ons geholpen heeft! Wij vonden het echt een geweldige maand en gaan met volle moed en strijdlust de toekomst tegemoet! We gaan het namelijk druk krijgen met alle afspraken en opvolgingen die er aan gaan komen!