Demo

Docent

Het online systeem van Het SportKompas biedt jou als vakdocent inzicht in de grootste verbeterpunten van jouw leerlingen. De 16 tests van de SportKompas testbatterij geven jou inzicht in de grondmotorische eigenschappen van jouw leerlingen. De uitslagen zijn voor de leerlingen altijd positief, maar jij als docent wilt natuurlijk precies weten waar de kwaliteiten en verbeterpunten van jouw leerlingen liggen. Neem contact met ons op om een voorbeeldrapportage voor een vakdocent te ontvangen.

Sporten en bewegen worden nog leuker als je ziet dat je vooruit gaat. Het wordt helemaal leuk als je dat kunt delen met anderen. Daarom lopen we tegenwoordig ook allemaal hard met onze mobiele telefoons en delen we ongeveer elke fysieke activiteit meteen op Facebook. Het online systeem van Het SportKompas biedt jou als docent alle mogelijkheden om met jouw leerlingen aan de slag te gaan met het meten van vooruitgang. Hoe moet een test eruit zien? Wanneer kun je zeggen dat je vooruit bent gegaan? Het online systeem biedt jou alle vrijheid om testjes toe te voegen en deze met de leerlingen af te nemen. De uitslagen kun je meteen met ouders delen.

Hoewel het bij bewegen gaat om plezier maken moet er elk kwartaal een rapport komen van de leerlingen. Het is mogelijk jouw favoriete lesmethode te gebruiken binnen Het SportKompas systeem. Zo ben jij de baas over wat er in jouw lessen gebeurt en kun je gemakkelijk aangeven wat de vooruitgang van jouw leerlingen is.

Natuurlijk kunnen wij vertellen over Het SportKompas, maar volgens ons kunnen anderen dat veel beter. Lees hieronder maar eens een aantal testimonials en weet wat anderen van Het SportKompas vinden.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheid binnen jouw organisatie.