Demo

Ons Team!

Het SportKompas bestaat uit een jong en enthousiast team dat uit ervaring spreekt. Ons team bestaat uit Bewegingswetenschappers, docenten lichamelijke opvoeding, fysiotherapeuten en een constante stroom aan stagiaires. Wat ons bindt is de liefde voor sport! De ervaringen van ons team bestaan bijvoorbeeld uit het doceren aan hogescholen, lichamelijke opvoeding geven aan het basisonderwijs en buurtsportwerk.

 

Leendert van Gaalen

Leendert van Gaalen

Leendert is onze programmamanager en is vanaf het begin betrokken bij Het SportKompas in Nederland. Als Bewegingswetenschapper en directeur van InspanningLoont is hij verantwoordelijk voor de inhoud, de onderbouwing en continue verbeteringen van Het SportKompas. Leendert zijn sportcarièrre begon op het voetbalveld, maar merkte al snel dat hij daar niet thuis hoorde. Via volleybal en schaatsen heeft hij uiteindelijk een hele mooie tijd gehad als semi-professionele windsurfer en heeft hij veel van de wereld kunnen zien door zijn sport. Je kunt Leendert bereiken via leendert@hetsportkompas.nl.

Bart Poot

Bart is vanaf het begin betrokken bij Het SportKompas in Nederland. Hij legt veel contacten met externe partijen en bewaakt samen met Leendert de kwaliteit van Het SportKompas. Bart is voetballer in hart en nieren, maar is ook niet vies van hardlopen. Hij houdt van zijn club en staat ook zelf graag op het veld. Afgelopen jaar heeft hij de marathon van Amsterdam gelopen. Als kersverse vader van een tweeling weet Bart wat het is om hard te werken (een marathon lopen is er niks bij...) en strakke planningen te maken. Je kunt Bart bereiken via bart@hetsportkompas.nl.

Bart Poot

Remco Klaasman

Remco Klaasman

Remco is als afgestuurd fysiotherapeut in ons team opgenomen om met zijn schrijfkwaliteiten de wetenschap achter het SportKompas te ondersteunen. Zo heeft Remco bijna geheel zelfstandig de aanvraag geschreven voor het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen om er voor te zorgen dat Het SportKompas een goed beschreven interventie wordt. Ook schrijft Remco verschillende kennisbank artikelen en helpt hij mee op testdagen. Remco is een tafeltennistopper; in onze pauzes spelen we vaak een potje tafeltennis en hij is bijna onverslaanbaar. Durf jij hem uit te dagen?! Je kunt Remco bereiken via reacties@hetsportkompas.nl.

Patrick Frimpong

Patrick is onze marketing guru. Hij heeft passie voor zijn vak en wil dat alles tot in de puntjes verzorgd is voordat iets de deur uit gaat. Als professionele basketballer heeft hij geleerd wat doelstellen is en heeft hij geleerd hoe fijn het is om intrinsiek gemotiveerd te zijn. Je kunt patrick bereiken via reacties@hetsportkompas.nl.

Patrick Frimpong

Jonathan Heuvelmans

Jonathan Heuvelmans

Jonathan is onze stagiair sportmanagement. Hij is terug van een half jaar studeren in Engeland en is helemaal klaar om af te studeren. Hij versterkt ons team met zijn saleskwaliteiten. Dankzij Jonathan kunnen we met veel verschillende beleidsmakers, organisaties en coördinators om de tafel zitten. Zo kunnen we horen waar we met het SportKompas kunnen ondersteunen en inzicht creeëren waar nodig! Je kunt Jonathan bereiken via Jonathan@hetsportkompas.nl.